Hirdetés

Rengeteget spórolhatunk az új mobilos Chrome-mal



|

Akár 50 százalékkal is csökkentheti az új funkció az adatforgalmunkat.

Hirdetés

Sajnos hiába használjuk napról-napra egyre többet a mobilos appokat és böngészőket, a mobilinternet ára egyelőre nem mondható éppen barátinak, és így mindezekhez partnernek. Az adatforgalommal való takarékoskodás miatt sokan az Opera Minire esküdnek a mai napig. Most a Google is olyat mutat, amivel kedvez a mobilnetezőknek, és az adatforgalmuknak. 

Hirdetés

A mobilos Chrome böngésző megkapta azt a - bétában már egy ideje létező - funkciót, amivel az adatforgalmunkat akár 50 százalékkal is csökkenthetjük. A funkció a Beállítások, Sávszélesség kezelése menüpontban lesz aktiválható. Ha beválnak a Google állításai, akkor okostelefonról böngészni valóban célszerűbb lesz a Chrome-mal.

Az újdonságok között iOS alatt ott van még az automatikus fordítás, míg Androidon lementhetjük a kezdőképernyőnkre a kedvenc oldalainkat. Ezek utána független webes appként léteznek tovább, ami a Google szerint nem összekeverendő az appfejlesztést könnyítő mobil Chrome Appsszel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.