Hirdetés

Rengeteget tett az Android O-hoz a Sony



|

A Google ritkán tesz ilyet, de most külön kiemelte a Sony érdemeit az Android O fejlesztésében.

Hirdetés

A Google számos partnerrel dolgozik annak érdekében, hogy az Android O új és még jobb funkciókat kapjon. Ezek közreműködéséről ritkán beszél, azonban a Sony munkája annyira lenyűgözte a céget, hogy külön kiemelte az érdemeit az Android O fejlesztésében. 

Hirdetés

A Google szerint a Sony több mint 30 funkciót segített felturbózni, illetve több mint 250 hibát javított az Android O-ban. 

A Sony jelentős mértékben feljavította a vezeték nélküli audio minőségét az Android O-ban, méghozzá a saját LDAC technológiájával. Az LDAC több adatot visz át Bluetooth-on, mint a normál szabvány, akár 990 kbps-os bitrátával is tud dolgozni. Mindez soha nem látott (hallott) hangminőséget eredményez vezeték nélkül, Bluetooth-on keresztül. 

A technológiát egyébként a Sony már beépítette egyes Xperia készülékekbe, továbbá drágább Sony fejhallgatókba. Ezentúl viszont más gyártók is használhatják ezt az okostelefonjaikban. Egyelőre a Sony az egyetlen, amelyik támogatja, tehát az Android O audioélményét csak Sony termékekkel lehet majd igazán átélni. A többi cég kénytelen lesz licencelni a megoldást minden termékéhez, kivéve az okostelefonokhoz, mert az LDAC immáron része lett az Android kódjának. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.