Hirdetés

Repülés közben streamel filmeket a Lufthansa



|

A BroadConnect iOS-re, Androidra és Windows Phone-ra is képes streamelni.

Hirdetés

A többi légitársasághoz hasonlóan a Lufthansa is igyekszik kényelmesebbé tenni az ügyfeleik utazásait. Ennek jegyében a vállalat hamarosan az utasok okostelefonjaira és táblagépeire kívánja streamelni a filmeket, repülés közben. 

Hirdetés

Mindezt egy úgynevezett BroadConnect szórakoztatórendszerrel oldanák meg, amit a Lufthansa Systems fejleszt ki. A rendszert összesen húsz darab Airbus A321-es repülőgépre telepítenék, idén nyár elejéig. A gyakorlatban egy kicsi szerverről van szó, illetve több vezetéki nélküli hozzáférési pontról.

Ezeket Wi-Fi-n keresztül lehet majd elérni, és innen közvetítik majd a filmeket repülés közben. Az iOS és az Android platformok mellett a Windows Phone rendszerrel ellátott készülékek is kompatibilisek lesznek, feltéve, hogy felszállás előtt telepítjük a BroadConnect appot. Hasonló streamelésre van már egy ideje lehetősége az utasoknak a Virgin Australia Airlines és a United járatain is.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.