Hirdetés

ReturnStar



|

Hardveres és szoftveres teljeskörű védelmi eszköz: ez a ReturnStar.

Hirdetés

A PC E-Lock a maga nemében alighanem egyedülálló: teljes körű szoftveres és hardveres testreszabhatóságot tesz lehetővé. Az eszköz alapvetően egy továbbfejlesztett hardverkulcs és felügyeleti eszköz ügyes ötvözése. Egyrészt védhetjük vele gépünket az illetéktelen hozzáféréstől, másrészt megszabhatjuk, hogy alkalmazottainknak vagy gyermekünknek mikor és mit engedélyezünk a számítógépen. A felügyelet teljes körű hardveres és szoftveres irányítást biztosít.


A dolog szépsége, hogy mindez elfér egy apró USB-kulcsban, nem igényel bonyolult telepítést, és az átgondolt kezelőfelületnek köszönhetően a testre szabása is gyerekjáték. Otthon, iskolákban és céges környezetben egyaránt hasznos segítőtárs. Igény szerint kétféle verzióban vásárolható meg, a nagyobb tudású az imént felsoroltakon túl állománytitkosításra is alkalmas.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.