Hirdetés

Rögzített fókuszt akarok!



|

Hirdetés

Az Intézőt is két példányban nyitom meg, hogy egyik helyről a másikra kényelmesebben dolgozhassam. De egyes esetekben más ablakok is nyitva vannak, és az ablakok közötti fókusz megváltozik, más program kerül előtérbe, nem az, amelyiket használni szeretném. Hogyan lehetne az általam kiválasztott célt mindig aktív állapotba hozni?Ha egy állományt megfogunk, és áthúzzuk egy másik helyre, akkor mindig az egér fölötti ablak lesz előtérben. Ha a célablak nem látható, akkor először a tálcán lévő névre kell ráhúznunk, és meg kell várnunk, míg előbukkan rejtekéből. Ez a módszer kezdők számára zavaró lehet, és rossz helyen ejthetik el az állományt. Nekik lehet segítség a DeskPins nevű alkalmazás (hopp.pcworld.hu/1135), amely egy kis tüskével látja el az ablakokat. Ha ezt bekapcsoljuk, akkor odaszögezzük az aktuális ponthoz, így húzás közben a célablak nem fogja elveszteni a fókuszt. Az alkalmazás ingyenes, és használatát bárki könnyedén elsajátíthatja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.