Hirdetés

Rohamtempóban emelkedik a Telegram népszerűsége



|

Már több mint 100 millió havi aktív felhasználója van az üzenetküldőnek.

Hirdetés

A Telegram mobilos üzenetküldő immáron 100 milliónál is több havi aktív felhasználóval rendelkezik. A mérföldkövet az MWC-n árulta el Pavel Durov alapító és ügyvezető. 

Hirdetés

Tavaly május óta ez 38 milliós növekedést jelent. Most napi szinten 350 000 új felhasználója van a szolgáltatásnak, amin 200 országban napi 15 milliárd üzenetet küldenek az emberek. 

Bár a 60 százalékos emelkedés meglehetősen nagy eredmény, a Telegram igazából még mindig eltörpül a WhatsApp és a Facebook Messenger mellett. Az előbbi már átlépte, az utóbbi közel van az 1 milliárd havi aktív felhasználóhoz. 

A kevesebb mint 3 éves Telegram továbbra is független, nincs mögötte olyan nagy név, mint az előbbi riválisoknál a Facebook. 

A Telegram egy fillért sem költött eddig marketingre. Az üzenetküldő egyik nagy vonzereje, hogy titkosítva kezeli a beszélgetéseket, illetve azoknak akár az önmegsemmisítését is be lehet állítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.