Hirdetés

Rootolták az Android O előzetesét



|

A módszer egyelőre csak a Nexus 6P és a Nexus 5X készülékeken működik.

Hirdetés

Mindössze kettő nap kellett hozzá, hogy az Android O első fejlesztői verzióját rootolják. A módszer egyelőre nem tökéletes. 

Hirdetés

A Chainfire néven működő fejlesztő megtalálta a módját, hogy a Nexus 6P-t és a Nexus 5X-et is rootolja, amennyiben azokon az Android O első fejlesztői előzetese fut. A megoldás egyelőre nem működik a Pixel és a Pixel XL készülékeken. 

Aki rootolni szeretné valamelyik Nexust, annak feloldott bootloaderre van szüksége, az Android O előzetesére és a TWRP custom recoveryre. A SuperSU legutóbbi verziója a TWRP-vel flashelhető, azonban nem feltétlen működik majd minden rootjogot kérő app tökéletesen az Android O alatt. 

Vannak olyan változtatások az operációs rendszerben, amelyek miatt egyes appokat frissítenie kell majd a fejlesztőknek. Az Android O-hoz összerakott SuperSU munkálatai jelenleg is folynak, tehát időbe telik, mire mindent sikerül megoldani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.