Hirdetés

Rossz házat romboltak le egy Google Maps-hiba miatt



|

Két hasonló nevű utca és egy apró hiba elég volt a tévedéshez.

Hirdetés

A Billy L. Nabors Demolition Texasban foglalkozik házak lebontásával, és most elkövetett egy "apró" hibát. 

Hirdetés

A WFAA-TV jelentése szerint a céget azért küldték ki, hogy a Cousteau Drive-on lebontson egy ikerházat, amit megrongált a tornádó Rowlett településen. 

Valamiért a vállalat a Calypso Drive-on kötött ki, és egy másik, szintén sérült ikerházat bontott le. Az egyik tulajdonos arra ért a helyszínre, hogy már semmi nem áll a birtokon, amit felújíthatna. 

Természetesen felmerült a kérdés, hogyan lehetett egy ilyen hibát elkövetni. A jelek szerint úgy, hogy a cég nagyon bízott a Google Térkép adataiban. 

A térképek nem tökéletesek, még akkor sem, ha a Google dolgozik rajtuk. A cég egyik alkalmazottja képet is küldött arról, hogy a térkép útmutatásai a rossz házhoz vezettek. 

A Google megerősítette a hibát, és javította - miközben a bontást végző vállalat hivatalosan nem reagált a tévedésre. Az ügyvezető, George Gomez azért annyit elárult, hogy szerinte nem nagy dolog, ami történt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.