Hirdetés

Rövid ideig ingyenes az ARMA: Cold War Assault



|

A hétvégén bárki hozzáadhatja a játékot a steames gyűjteményéhez.

Hirdetés

Az utóbbi hetekben meglepően nagy mennyiségben kezdtek potyogni az átmenetileg ingyenesen beszerezhető játékok, a Plants vs. Zombies után most a Bohemia Interactive legelső címére teheti rá bárki a kezét. Az eredetileg Operation Flashpointként megjelent játékot ARMA: Cold War Assault néven kell keresni a Steamen, az adatlapjának behozása után pedig hétfőig (2014.május 19.) térítésmentesen és végleg hozzáadható a gyűjteményünkhöz.
 

Hirdetés


A Bohemia Interactive 15. születésnapja alkalmából osztogatott ARMA: Cold War Assault egy katonai szimuláció, azaz a megszokott lövöldéknél lassabb és fegyelmezettebb játékot igényel, a meggondolatlan lépések tipikusan a katonánk életébe kerülnek. A játékban komplett osztogat és járműveket is lehet irányítani.


Közel másfél évtizede kiadott játék lévén az ARMA: Cold War Assault grafikája mai szemmel megmosolyogtató, ám cserébe alacsony a minimum rendszerigény: Intel Pentium 500 MHz vagy AMD Athlon 600 MHz CPU, 128 MB RAM, Windows XP OS, 800 MB szabad háttértár, DirectX 8.1-es videokártya 16 MB dedikált memóriával.


(Forrás: Steam)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.