Hirdetés

Saját honlap Webnode-dal



|

Világszerte 18 millióan tették már le a voksukat a Webnode ingyenes eszköztára mellett, és készítették el saját maguk professzionális weboldalukat, továbbá blogjukat, webáruházukat.

Hirdetés

Jóllehet vannak még olyan hazai vállalkozások, amelyek nem rendelkeznek saját weboldallal, számuk folyamatosan csökken. Nem véletlenül, hiszen napjainkban sikeres üzlet már nem képzelhető el internetes jelenlét nélkül. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen az a weboldal – megfelelően szolgálja-e az üzletet, milyen vizuális élményt nyújt, mennyire könnyen használható –, mint ahogy az is fontos szempont, hogy mennyi idő alatt, illetve mennyi pénzért készíthető el.

Hirdetés

Több száz profi sablon
Egy svájci központú cég – a Webnode – a problémát már idejekorán felismerte, és az évek folyamán olyan, ingyenesen használható eszközkészletet fejlesztett, amelynek segítségével felhasználóbarát, minőségi és vizuálisan vonzó felületen a technikában kevésbé jártas internetezők is könnyedén készíthetnek saját weboldalt. Az eszköztár innovatív elrendezéssel alkalmazkodik a különböző típusú üzleti vállalkozásokhoz. Az interaktív, valós idejű és drag-and-drop funkciók lehetővé teszik professzionális, minőségi weboldalak egyszerű elkészítését, szerkesztését és módosítását. Az eszköztárban minden megtalálható, amihez a honlapkészítésnél szükség lehet: szövegek, képgaléria, szavazás, fórum, videók, térképek, közösségi oldalak, katalógus, widgetek stb.

Az egyszemélyes vállalkozók, valamint a kis és közepes méretű cégek több száz profin tervezett sablon közül választhatnak. Csak néhány kiragadott példa a kínálatból: autójavítás, cipőbolt, elektronika, fogorvos, gyermekgondozás, IT-tanácsadó, kávézó, könyvelés, marketing, nyomda, szállítmányozás. A sablonokkal rendkívül gyorsan elkészíthető a modern kinézetű, profi üzleti weboldal, amelynek tartalma és struktúrája az üzleti kategóriához illeszkedik.
Fontos tudnivaló, hogy a Webnode-ot alkalmazó vállalkozás futhat saját doménnéven, amit regisztrálhat a Webnode-on keresztül, de használhatja már meglévő doménjét is.

Mobileszközökről is legyen elérhető
Általános trend a Webnode-nál a folyamatos fejlesztés, ezért a csehországi Brünnben működő fejlesztőközpont munkatársai már megtették az előkészületeket a 2015-re tervezett újításokhoz. Legfőbb céljuk változatlan: olyan szerkesztőfelület kialakítása, amelyen a felhasználók a lehető legkevesebb mukával a lehető legjobb eredményeket érhetik el. Mindezt úgy, hogy nem szükséges hozzá semmilyen technikai tudás, és nem kell a számítógépre semmit sem telepíteni. A weboldalt úgy lehet szerkeszteni, mintha csak egy egyszerű szöveg szerkesztéséről lenne szó.

A Webnode azzal is megkülönbözteti magát a versenytársaitól, hogy fokozott hangsúlyt fektet az úgynevezett reszponzív websablonokra, amelyeket a különböző üzleti szükségletek kiszolgálására optimalizáltak. Egyik fő előnyük a keresőoptimalizálás: alkalmazásával a nagy keresőmotorok könnyen tudják a honlapon szereplő kulcsszavakat beazonosítani. A Webnode keresőbarát URL-t kínál, és automatikusan elkészíti az oldaltérképet.

 

honlap látogatói és a vállalat közötti kapcsolatfelvétel gyorsasága és egyszerűsége kulcskérdés az üzlet szempontjából. A Webnode eszközkészletével létrehozott honlapon kialakítható egy gomb (call to action), ami gyakorlatilag felhívja a látogatókat a cselekvésre, a kapcsolatfelvételre.

Mivel a cégek internetes jelenlétének alapvető célja az eladások növelése, fontos, hogy a weboldalakon minél több termék jelenhessen meg. Ezen túlmenően az eszköztárnak azt is figyelembe kell vennie, hogy manapság nem elég hagyományos weboldalt készíteni, hiszen tabletekről, okostelefonokról is egyre többen keresik a vállalkozásokat. A korszerű webes megjelenésnek tehát szem előtt kell tartania a mobilitást is. A Webnode eszköztára mindezt lehetővé teszi. A mobilsablonok alkalmazásával olyan honlapverzió alakítható ki, amelyet egyszerűen lehet megtekinteni okostelefonról, tabletről.

„Az új reszponzív websablonok elsődlegesen a kis- és középvállalkozások online igényeit kívánja szolgálni különböző eszköztárakkal, még egyszerűbb és letisztultabb kezelőfelülettel. A célkeresztbe a minél professzionálisabb sablonokat, a marketingeszközöket és a mobilitást helyezzük. Folyamatosan elemezzük az újabb igényeket, és újabb külső sajátosságokkal való kompatibilitási módokat, mint a widgetek, és ezekhez mérten alakítjuk a szükséges fejlesztéseket” – fogalmaz Vít Vrba, a Webnote alapítója és ügyvezetője.

Szerkesztő és ügyfélszolgálat magyarul
Talán nehéz elhinni, de több példa is bizonyítja: az a vállalkozás, amely a Webnode-dal hozza létre honlapját, akár néhány óra leforgása alatt online-ná teheti weboldalát, és a kész tartalommal feltöltött oldal közzététele sem vesz igénybe pár óránál többet. Természetesen ez csak egy alapszintű internetes megjelenés, amiről azonban – a Webnode hátterével – könnyen lehet építkezni.

 

Az sem elhanyagolható szempont, hogy a rendszernek magyar nyelvű a szerkesztője, továbbá az ügyfélszolgálat munkatársai is magyarul beszélnek. Bármilyen probléma esetén van tehát kihez fordulni, és anyanyelven segítséget kérni.
Minden bizonnyal nem véletlen, hogy már 300 ezer magyar felhasználó élt a Webnode adta lehetőséggel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.