Hirdetés

Samsung: a Windows 8 nem jobb, mint a Vista



|

A Samsung ügyvezetője szerint a Windows 8 nem fejlődés, a Surface pedig nem siker.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy egyre inkább pánikhangulat fogja el az IT-cégeket a Microsoft jelenlegi operációs rendszerével kapcsolatban. Ezúttal a Samsung memórialapkákkal foglalkozó üzletágának az ügyvezetője, Jun Dong-soo adott hangot az aggodalmainak, amik a Microsofttal voltak kapcsolatosak.

Dong-soo szerint a Windows 8 korántsem olyan jó, sőt, szerintük semmivel nem több a korábbi Windows Vistánál. A nem éppen hízelgő kijelentés után a Surface-szel kapcsolatban is kapott némi találatot a redmondi vállalat. Szerinte a Surface tablet úgy került a piacra, hogy nem is volt komoly igény rá. Úgy tűnik, hogy Dong-soo nem hallotta azokat a felméréseket, amelyben a Microsoftot és a Surface-t menőnek gondolják a fiatalok. 

Egy teljesen ésszerű magyarázat a piac gyengélkedésére, hogy Winodws 8 ide vagy oda, a PC-k iránt most nincs akkora igény a világon. Szintén nem húz nagyot a Samsung és az Acer sem, amelyek nem adnak elég vonzó tényezőket a felhasználóknak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.