Hirdetés

Samsung: ajándék Start menü a Windows 8 mellé



|

A koreaiak szerint sem jó ötlet a vásárlók rugalmasságában bízni.

Hirdetés

Két hónapon belül mindenki számára elérhetővé fog válni a Microsoft alapjaiban újragondolt Windows operációs rendszere, ám egyelőre rendkívül kérdéses a termék sikere, köszönhetően a korábbiaktól nagyban eltérő grafikus felületének. Nem sokkal az OS kiadása után a redmondiak hardveres partnerei természetesen már Windows 8-cal előtelepítve fogják piacra dobni az új asztali és hordozható számítógépeik többségét, ám a szoftver rossz fogadtatása negatív hatással lehet az eladásaikra.


A Mashable információi szerint a Samsung nem kíván ölbe tett kézzel várni a csodára, ehelyett a kérdéses eszközeire előtelepíti majd az S Launcher névre hallgató minialkalmazását, amely nagy mértékben képes „emulálni” a Windows 7 Start menüjét, plusz tartalmaz egy alapvető rendszerbeállítások gyors módosítására használható panelt is.


A replika nagyrészt annyiban fog eltérni az eredetitől, hogy tulajdonképpen egy lebegő eszköztárról van szó, nem pedig a Tálca bal oldalára „lehegesztett” menüről. A szoftver előtelepítésével tudtunkkal a Samsung az első gyártó, amely a Windows 8 karosszékből történő kritizálása helyett valamilyen megoldást próbál találni a vásárlóinak jövőbeli nyűgjeire, noha a partizánakciójuk valószínűleg nincs a Microsoft ínyére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.