Hirdetés

Samsung: kiábrándító a Windows iránti kereslet



|

A Samsung új ügyvezetője szerint nincs élet a Windows piacán.

Hirdetés

Senki sem várta, hogy a Windows 8 gyakorlatilag megismételje a Windows Vistát, legalábbis ami az iránta való népszerűséget illeti. Bár valamivel azért összességében jobb fogadtatást kapott, és a teljesítményét tekintve nem összehasonlítható a kettő, mégis úgy tűnik, hogy minden IT-s szereplő eltemette a redmondiak mostani operációs rendszerét.

Az iparág szereplői úgy gondolják, messze az elvárások alatt teljesít a Windows 8. A csalódottságának ezúttal a Samsung mobilkommunikációs elnöke és egyben az egyik társügyvezetője, JK Shin adott most hangot. A The Wallt Sreet Journal kérdésére Shin egyértelműen nem favorizálta az együttműködést a Microsofttal.

Shin szerint a Windows operációs rendszerrel felszerelt okostelefonok és tabletek eladásai elég rosszak, az érdeklődés pedig egyértelműen az Android platform felé mutatkozik. Azt is hozzátette, hogy Európában élettelennek látják a Windows-alapú termékek iránti keresletet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.