Hirdetés

Segít neked aludni az iOS 9.3



|

A szemeink kímélését célozza a Night Shift éjszakai mód, ami a színhőmérséklettel variál.

Hirdetés

Közeledik az iOS 9.3, az Apple pedig árulkodott az újdonságairól. A frissített rendszer ezentúl még az alvásban is segít. Hogyan? A Night Shift móddal. 

Hirdetés

A funkciót régóta hiányolták az emberek, az Apple pedig most végre elhozta. A lényeg az, hogy a kijelzőkből áradó kék fény negatív hatással befolyásol minket az esti és éjszakai órákban, és megzavarja vagy ellehetetleníti az alvásritmusunk működését. 

A Night Shift ezt a problémát úgy igyekszik orvosolni, hogy az óra mellett a földrajzi adatainkat figyeli, és amikor a nap lement, a színhőmérsékletet a melegebb irányba kezdi el átállítani. 

Ez kíméli a szemet este és éjszaka, és kevésbé zavar be az alvásba. Amint reggel lesz, a színek visszaállnak normálisra. 

Az iOS 9.3 további újdonsága a Jegyzetek appot érinti. Ebben innentől kezdve biztonságos jegyzeteket is lehet készíteni, amelyekhez kizárólag jelszóval vagy ujjlenyomattal lehet majd hozzáférni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.