Hirdetés

Senkinek sem kell a Twitter?



|

A Google, az Apple és a Disney sem hajlandó ajánlatot tenni a Twitterért - lehet, hogy senkinek sem kell.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben kezdett úgy tűnni, hogy vége szakad a Twitter sorozatos nehézségeinek, vagyis felvásárolják a vállalatot. A legkomolyabb érdeklődők között a Google-t és a Disney-t emlegették. 

Hirdetés

Most azonban kiderült, hogy a Google mégsem tesz vételi ajánlatot a Twitterért, és nagyon nagy valószínűséggel az Apple-t sem érdekli a mikroblog. Mindezeket követően a Twitter részvényárfolyama 9 százalékot zuhant. 

Az igazán rossz hír mégis csak ezután jött, amikor kiderült, hogy a legkomolyabbnak tűnő vevőjelölt, a Disney sem akar licitálni a Twitterért. A Disney-hez közeli források szerint a vezetők úgy döntöttek, hogy nem tesznek ajánlatot a Twitternek. 

Ezzel az egyetlen potenciális vevőjelölt a Salesforce maradt, bár nyilvánosan egyszer sem ismerte el, hogy üzletet szeretne kötni. 

Iparági szakértők szerint a Disney és a Twitter összeolvadása több szempontból is előnyös lett volna, azonban úgy néz ki, hogy más új tulajdonost kell felkutasson a közösségi oldal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.