Hirdetés

Side-By-Side Explorer 1.0



|

A Windows beépített fájlkezelőjének használatát egyszerűsíti le ez az apró alkalmazás.

Hirdetés

Sokan nehézkesnek találják a Windows Intézőt állományaik kezelésére - főleg azok szenvednek vele, akik korábban, a DOS-os időkben valamilyen kétablakos állománykezelőt használtak. A Side-By-Side Explorer elsősorban nekik készült, de a már Windowson nevelkedett felhasználók is jó hasznát vehetik.

 

A program nem tesz mást, mint beépül a Tálca értesítési területére, és ikonja révén egyszerű elérést kínál az általunk gyakran használt mappákhoz, sőt egyszerre akár két könyvtár tartalmát is képes külön-külön ablakban megjeleníteni. Így egy csapással megoldja az Intéző legnagyobb problémáját, az új ablakok nyitogatásának nem túl hatékony módját. Részletesen konfigurálható, hogy ikonjára kattintva a menüben mely mappák milyen sorrendben jelenjenek meg, továbbá az is beállítható, hogy hol jöjjenek elő az új ablakok, és mekkora legyen a távolság közöttük.

 

side.jpg

 


A program használatához .NET keretrendszer szükséges. Elsősorban azoknak ajánljuk, akik meg vannak elégedve az Intéző nyújtotta funkciókkal, csupán gyorsabban szeretnék elérni a mappáikat. Mindenki másnak egy dedikált állománykezelő beszerzését javasoljuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.