Hirdetés

Skype frissítések már a Windows Update-ről is



|

Újabb termékkel bővült a Microsoft által közvetlenül támogatott szoftverek listája.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt egyes felhasználók nagy meglepetésére a Skype kliensének legújabb verziója feltűnt a Microsoft frissítési szolgáltatásának listájában, amely korábban csak magához az operációs rendszerhez, egyes hardverekhez, továbbá bizonyos Microsoft által készített szoftverekhez (például az Office-hoz, vagy éppen a Silverlighthoz) nyújtott támogatást.


A Skype listában történő megjelenése egy természetesnek mondható folyamat újabb állomása: mint sokan bizonyára még emlékeznek rá, a redmondi vállalat 2011. május 10-én 8,5 milliárd dollárért minden fizikai tulajdonával és szellemi termékével együtt felvásárolta az eBay tulajdonában lévő céget.


Kapcsolódó hír, hogy nemrégiben kiszivárgott néhány képernyőkép a Skype Windows 8 modern felületén futó klienséről, a szoftver megjelenésének ideje egyelőre nem tisztázott.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.