Hirdetés

Skype: jön a Live Messenger integráció



|

Hosszú távon valószínűleg teljesen el fog tűnni a redmondiak régi csevegője.

Hirdetés

Csütörtök délután a Microsoft tulajdonában lévő Skype fejlesztői csendben bejelentették az alkalmazás 5.11-es verziójának bétáját, amely már lehetőséget ad a redmondiak Windows Live (közismertebb nevén MSN) csevegőszolgáltatásába való bejelentkezésre is.


A lépés megerősíti azon korábbi spekulációt, miszerint a Microsoft hosszú távon nem kíván két azonos szerepű szolgáltatást párhuzamosan működtetni, érthető módon végül a Live Messenger a Skype-ba történő beolvasztása mellett döntöttek a vállalat illetékesei. Ezen felül megemlítendő, hogy a kérdéses bétával már Skype azonosító nélkül is be lehet jelentkezni a Facebook csevegőjébe.


Noha a Windows Live hazánkban hosszú éveken át a fiatalok elsődleges csevegőszolgáltatása volt, ám a mostani bejelentés mégis valószínűleg keveseket fog már érinteni, hiszen nem reprezentatív felmérésünk szerint a felhasználók zöme az utóbbi hónapokban teljesen átállt a Facebook csevegőjének használatára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.