Hirdetés

Skype Translator: valós idejű fordítás



|

A Skype Translator közelebb hozza egymáshoz az embereket. Két különböző nyelvet használó ember immár tökéletesen meg fogja érteni egymást.

Hirdetés

Húsz évvel ezelőtt még egy hónapnyi idő kellett egy levélváltáshoz, hogy Kanadában vagy a világ másik felén ismerősünkkel kommunikálhassunk, ma azonban az internetes chat és beszélgető programoknak hála ez az idő néhány másodpercre rövidült.

Hirdetés

A Skype már 11 éve szolgálja az embereket, most pedig még közelebb hozza őket egymáshoz. Satya Nadella, a Microsoft elnök vezérigazgatója jelentette be a Skype következő nagy fejlesztését, a Skype Translatort. Különböző nyelvet használó emberek ezentúl a Skype ablakuk alján láthatják a másik fél mondandóját, szöveges formátumban, feliratozva. Igaz, a felirat csak akkor íródik ki, amikor a beszélgetőpartner már a mondatának végére ért. A béta már idén év végén elkezdődik, és minden Skype-ot futtató eszközön elérhető lesz. Bár a támogatott nyelvek listáját még nem hozták nyilvánosságra, abban reménykedünk, hogy jobban fog működni, mint a Google Fordító.

(Forrás: Engadget)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.