Hirdetés

Skype: végre van ingyen csoportos videobeszélgetés mobilra



|

Androidra, iOS-re és Windows 10 Mobile-ra is ingyenes lett a csoportos videobeszélgetés.

Hirdetés

Tíz éve, hogy a Skype bemutatta az ingyenes videohívásokat. Hat éve már mobilon is lehetett egy emberrel videobeszélgetni, most pedig tovább emelte a tétet a Skype. 

Hirdetés

Mostantól a Microsoft tulajdonában lévő appban ingyenesen lehet csoportosan videobeszélgetni az Android, az iOS és a Windows 10 Mobile platformokon is. 

Az új funkciót egyelőre csak azok kapják meg, akik előzetesen regisztrálnak. Ilyenkor egy e-mailben értesíti a felhasználókat az app, hogy készen áll az eszközük. Az előregisztrációval a felhasználók hamarabb kapják meg az új funkciót, mint a többiek. 

A három mobilos operációs rendszerre egyébként 750 millió ember töltötte le és telepítette a Skype-ot, így vélhetően sokan örülnek az újításnak. 

Az ingyenes, csoportos mobilos videobeszélgetésekért itt lehet előregisztrálni

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.