Hirdetés

SnipIT 1.0.1



|

Ezen kis böngésző kiegészítő segítségével egyszerűen tudunk elküldeni weboldalakon található szövegeket.

Hirdetés

Ha egy weboldalon találunk egy olyan szöveget vagy szövegrészletet, amelyet szeretnénk elküldeni egy ismerősünknek, akkor azt először a vágólapra kell másolnunk, elindítanunk a levelezőprogramot, új üzenetet létrehozni, majd beilleszteni a korábban kimásolt mondatokat. Ezt a folyamatot egyszerűsíti le lényegesen a SnipIT, amely egy, a Microsoft által készített Internet Explorer kiegészítő. Telepítése és az Internet Explorer újraindítása után a böngésző jobb gombbal elérhető menüjében új lehetőségek jelennek meg. A kijelölt szöveget egyszerűen el tudjuk küldeni valakinek a Gmail, a Hotmail és a Yahoo online levelezőivel vagy az Outlookkal, illetve támogatja a az operációs rendszer mailto: módszerrel elérhető alapértelmezett levelezőprogramját is.
A program által létrehozott levél tartalma az általunk kijelölt szöveg lesz, valamint annak az oldalnak a címe, amelyről kimásoltuk. A levél témája pedig az oldal címe, nekünk gyakorlatilag csak a címzett nevét kell kitöltenünk küldés előtt.

 

 

snipit_k.jpg
 

 

 

A SnipIT igen kevés funkcióval rendelkezik, gyakorlatilag csak arra az egy dologra használható, amelyre kitalálták, azt azonban tökéletesen ellátja. Eltávolítása is egyszerű, hiszen megjelenik a Vezérlőpult/Programok telepítése és törlése menüpont alatt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.