Hirdetés

Sok újdonság kerül a Google Chrome 32-be



|

[Frissítve] Ma elérhetővé vált a 31-es, viszont szinte semmit sem lehet tudni róla.

Hirdetés

Valamikor hétfő estefelé a Google kiadta a Chrome böngészőjének 31-es főverzióját, ám kissé kellemetlen módon hírünk írásának idejéig semmiféle tájékoztatás nem érkezett az újdonságai kapcsán. Két változás tűnt fel: egyrészt az egérmutató menüelemek feletti elhúzásakor mintha más lenne a fókuszban lévő objektum kijelölési színe, másrészt pedig újra működik a Firefoxból való jelszóimportálás; úgy tűnik javarészt csak bugokat javíthattak a programozók.

Hirdetés


A kiadásával párhuzamosan a Google beléptette a 32-es változatot a béta kiadási csatornába, ráadásul ennek újdonságai kapcsán már nem volt szégyenlős a vállalat. A tájékoztatás alapján számos kellemes fejlesztés kerül a jövő év elején debütáló változatba: a fülek kis ikonokkal leleplezik a hangot kiadó vagy felvevő weblapokat, a Chromecast használata esetén szintén jelezve lesz a tévére küldött lap, a Windows 8.x modern felületén futó változat Chrome OS-essé válik, továbbá fájlok letöltésekor a szoftver megpróbálja majd kiszűrni a kártevőket.


A Chrome böngészőt használók automatikus frissítés formájában már jó eséllyel megkapták a 31-es változatot. Az egyéb böngészőt használó érdeklődők a stabil kiadást innen, míg a bétát ezen linkről tölthetik le.


Frissítés: a Chrome 31-ben összesen 25 biztonsági probléma lett javítva.


(Forrás: Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.