Hirdetés

Sok újdonságot hozott a Chrome 33



|

Viszont már nem lehet visszatérni régi „Új lap” oldalra, zúgolódnak a felhasználók.

Hirdetés

Tegnap éjszaka az Adobe Flash kritikus javításának kiadásával párhuzamosan a Google elérhetővé tette a Chrome 33 böngészőjét, a felhasználók ezen hírt olvasva jó eséllyel már megkapták a frissítést. Az új változat külsőre nem sokban különbözik az előző kiadástól, azonban számos újítás bújik meg a motorházteteje alatt.
 

Hirdetés


A Chrome 33 legfontosabb újdonságai: a Cloud Print már támogatja az offline működést, az androidos telefont használók számára már Google Now értesítéseket is megjelenít, a windowsos verzió kizárólag az Áruházból telepített beépülőket hajlandó futtatni, a JavaScriptek gyors futásra való optimalizálása nem akasztja meg a weblapok renderelését, továbbá 28 sérülékenység is befoltozásra került.


Végül megemlítendő, hogy a Chrome 33 „chrome://flags” beállítómenüjéből eltűnt az opció, amellyel manuálisan vissza lehetett térni a régi típusú – előzmények és keresőmező helyett a telepített alkalmazások ikonjait mutató – „Új lap” oldalra; úgy tűnik a lépés hatalmas felháborodást keltett a felhasználói tábor egy részében.


Frissítés: a nem Áruházból származó bővítmények futtatásának letiltása el lett halasztva.


(Forrás: Google 1 / 2)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.