Hirdetés

Sokkal egyszerűbb weblapot tervezni az új WebSite X5-tel



|

A WebSite X5 Manager app segítségével mobilról is lehet kezelni a weboldalakat.

Hirdetés

Az Incomedia WebSite X5 szoftverének a legújabb verziója a 13-as, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a weboldalak elkészítését. 

Hirdetés

Az új kiadás animációs effektekkel és parallax görgetéssel újít, vagyis a vizuálisan látványos oldalakat még egyszerűbb létrehozni a segítségével. Mindehhez sem programozói tudás, sem grafikus képzettség nem szükséges. Az egyoldalas honlapok mellett a bonyolultabb áruházak létrehozására is alkalmas a WebSite X5 Professional 13 és Evolution 13 verziója. 

Egy cég számára az online jelenlét különösen fontos, ugyanis mára több mint 3 milliárd ember böngészik a neten. Ez a népesség nagyjából 40 százaléka, és ennek ellenére a kisebb vállalatoknak csupán a fele van jelen egy weboldallal. 

A WebSite X5 egy egyszerű, ötlépéses varázslóval teszi lehetővé ezek létrehozását. Az új kiadás 32 és 64 bites verzióban is létezik, és 50 százalékkal gyorsabb, valamint stabilabb is a korábbi verzióknál. 

Az új változat teljes mértékben mobilbarát oldalak megalkotását segíti, továbbá rendelkezik (a Professional kiadás) egy Manager alkalmazással. Az app iOS-en és Androidon is lehetővé teszi az aktivitás követését (feldolgozhatóak a rendelések, ellenőrizhetőek a készletek, lehet válaszolni a megjegyzésekre és fogadni a valósidejű értesítéseket). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.