Hirdetés

Spyware- és vírusirtó egyben



|

Webroot SME Security megkönnyíti a rendszergazdák munkáját

Hirdetés

A Webroot SME Security egy felismerés eredménye: a jelenleg a piacon hozzáférhető kombinált védelmi szoftverek mellett szükség van egy olyanra, amely az antivírus és az antispyware ágazat kiemelkedő szereplőit házasítja össze egyetlen, tökéletesen integrált megoldássá. Bár neve arra utal, hogy elsősorban a kis- és középvállalatok céljaira fejlesztették ki (small and medium sized enterprises, SME), gyakorlatilag bármekkora vállalat vagy intézmény számára komoly alternatívát jelent több szoftver egyidejű alkalmazása helyett.

A Webroot SME Security a munkaállomásokra települő, végponti védelem. Legfontosabb jellemzői a következők:

Könnyen kezelhető: az antivírus összetevő alapértelmezettként engedélyezve van, működése a Webroot SME Security menedzsment konzolján egyszerűen követhető. Újabb felhasználók hozzáadása nem jelent problémát a központi menedzsment kezelőfelülete segítségével.

A frissítések naponta többször érkeznek: amellett, hogy valós idejű kémprogram- és vírusvédelmet biztosít, a Webroot SME Security mindkét adatbázisát napi több alkalommal, automatikusan frissítik.

Kompatibilitási problémák nélkül működik:
a program bevezetését átfogó tesztelés előzte meg, hogy ne fordulhassanak elő hibák a más biztonsági szoftverekkel való egyidejű üzemeltetés során.

A keresés nem fogja le a rendszert: mind a kémprogram-, mind a víruskeresés a sebesség és hatékonyság szempontjából optimalizált. A rendszergazdák a munkaállomások „üresjárati” idejére ütemezhetik a kereséseket, a kártevőirtás egyetlen folyamatként, nem pedig külön processzként történik.

Automatikus és rugalmas jelentéstétel: a hálózatra vonatkozó jelentések testre szabhatók és automatikusan érkeznek a rendszergazdák gépeire, akik így gyorsan juthatnak átfogó tájékoztatáshoz a rendszer állapotáról.

Díjnyertes összetevők működnek együtt: a szoftver mindkét komponense, a Webroot SME Security és a Sophos Antivirus is független teszteken rendszeresen bizonyította hatékonyságát (CheckMark, Virus Bulletin).

„A Webroot SME Security hazai felhasználói nem csak a magyarországi kisvállalatok lehetnek” - véli Kecskés Győző, a programot forgalmazó Nollex Nemzetközi Kft. vezetője. „Akár több ezer gépes rendszerek védelme is egyszerűen, költséghatékonyan és hatásosan megoldható a segítségével. Nem szabad elfeledkeznünk arról, hogy ez eredetileg az amerikai piacra készült megoldás, ahol mások a mérethatárok: Magyarországon már nagyvállalatnak számítanak olyan cégek is, amelyeket az Egyesült Államokban még a középkategóriába sorolnak. Emellett a program a Spy Sweeper Enterprise architektúrájára épül, amelynél gyakorlatilag nincs felső mérethatár a munkaállomások számát illetően.”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.