Hirdetés

Startup Delayer 2.3.13



|

Az automatikusan elinduló alkalmazások késleltetésére szolgál ez az aprócska, ám hasznos szoftver.

Hirdetés

Mindannyian tudjuk, hogy az általunk használt szoftverek előszeretettel indítják el magukat a Windowszal együtt, és ez sokszor kavarodáshoz vezet. Egyrészt minden egyszerre próbál betöltődni a memóriába, ami jelentősen visszafogja a gépet, másrészt ilyenkor néha egyes alkalmazások ikonjai nem jelennek meg a tálcán, és bizonyos alkalmazások más és más sorrendben töltődnek be.

 

sd.png

 

Mindezen problémákat megoldja a Startup Delayer, amely nevéhez méltóan késleltetni tudja az automatikusan induló programok betöltődését. Nincs más dolgunk, mint megadni, hogy a megfelelő programok milyen késéssel induljanak el, és máris az általunk kívánt sorrendben töltődnek be az alkalmazások – ráadásul az operációs rendszer is előbb kerül „üzemkész” állapotba. Kezelése nagyon egyszerű: egyetlen ablaka van, amelyben kilistázza az automatikusan induló programokat, ezek közül bármelyikre duplán kattintva megadhatjuk, hogy mennyivel később induljon el, sőt még azt is beállíthatjuk, hogy ablaka lekicsinyítve vagy felnagyítva jelenjen meg.

 

 

Adatok

  • Automatikusan induló programok indulásának késleltetése
  • Vista alatti működés
  • Fejlesztő: R2 Studios
  • Ingyenes

 

 

Értékelés

Előny: egyszerű kezelés, hasznos alkalmazás

Hátrány: olykor a programok kétszer is szerepelnek a listán

Teljesítmény: 90

Szolgáltatás: 70

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.