Hirdetés

Steve Ballmer nagy pillanatai



|

A Microsoft vezérigazgatója a videofeltöltő oldalak állandó szereplője. Április legelső napja éppen megfelelő arra, hogy válogatást közöljünk legemlékezetesebb fellépéseiből.

Hirdetés

080401ballmer.jpg
Steve Ballmernek általában sehová sem kell kétszer bemennie, hogy észrevegyék. Nyilatkozataiból szemezgetni nem csak a Microsoft termékkibocsátásaival, de a vállalat konkurenseivel kapcsolatban is hálás feladat. Sokan kedvelik, sokan ellenszenvesnek tartják, de az biztos: ő a Microsoft egyetlen alkalmazottja, akinek jól áll, ha a földre veti magát egy MacBook Air súlya alatt, vagy asztalt borogatva esküdözik, hogy kinyírja a Google-t, vagy éppen magából kikelve sikoltozik. Április 1-jei címlapsztorinkban Steve Ballmer néhány emlékezetes pillanatát idézzük fel - a videók élvezetéhez nincs szükség az angol nyelv ismeretére, azonban mindenki állítsa maximumra a hangerőszabályozót!

 

 

Videók Ballmer emlékezetes megnyilvánulásairól>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.