Hirdetés

Számítógép az irodában - amit lehet, de nem szabad...



|

Többnyire lehet dalokat és filmeket letölteni és megosztani a munkahelyen - a kérdés az, hogy szabad-e?

Hirdetés

A 21. századi munkavégzéshez hozzátartozik a - legalábbis digitálisan - rugalmas munkahely, az alkalmazott viszonylagos egyéni szabadsága. Ezt sokan úgy értelmezik, hogy akár irodai környezetben is lehet dalokat, filmeket le- és feltöltögetni, hiszen úgyis nagyobb a sávszélesség, a cég pedig úgysem veszi észre. Nos, el kell keserítsünk minden érintettet: a vállalatok egyre inkább felismerik az ilyen tevékenységeket. Szinte létérdekük, hiszen, ha lecsapnak a jogvédők, nem(csak) az alkalmazotton csattan az ostor, hanem kenyéradóján is.

Ha érdekel, mennyire „fertőzik” tele az alkalmazottak file-cserélő programokkal és szolgáltatásokkal munkahelyi számítógépeiket, és hogy miként veszik ezt észre a cégek, olvasd el kiadónk testvérújságában, a Computerworldön!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.