Hirdetés

Százmillió dollárt ölnek a Vistába



|

Hirdetés

"Új termékeink 2006 végén történő megjelenése óriási lökést fog jelenteni az egész piacnak" - mondta Gates. Még soha nem telt el ilyen hosszú idő két operációs rendszer megjelenése között: a Windows XP-t 2001 végén dobták piacra. "A Vistát arra terveztük, hogy még jobban kapcsoljon és cseréljen adatokat a vállalati adatbázisokban, még gyorsabban és egyszerűbben találja meg a szükséges információkat a merevlemezen és még szebb grafikai látványvilágot nyújtson. A szoftver újraértelmezi a feladatok megvalósításának módját. Még közel sem járunk ahhoz, amikre valóban képesek lehetünk vele." - tette hozzá.

Hogy elősegítsék és serkentsék a programfejlesztők Vistára való programozási kedvét, elmondták, hogy százmillió dolláros keret áll rendelkezésre termékeik terjesztésének elősegítésére, vagyis magára a marketingre. Gates elmondása szerint soha nem költöttek még ennyit marketing kampányra.


A bemutatón elárultak néhány részletet a következő Office csomagról is, amit szintén jövő év vége felé terveznek piacra dobni. Új interfészt kölcsönöznek neki, amely lehetőségeket olvaszt egybe, mint a szövegfeldolgozás, adatbáziskezelés, vagy az e-mail alkalmazások - ezeket egészítik majd ki olyan újítások, amik az üzleti élet főbb tevékenységeit (könyvelés, üzleti tervek, stb.) próbálják leegyszerűsíteni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.