Hirdetés

Szeptember 22-én jön az Office 2016



|

Május óta szabadon tesztelhető a programcsomag.

Hirdetés

Az előzetes pletykákat megerősítve a Microsoft bejelentette, hogy 2015. szeptember 22-én válik elérhetővé az Office 2016 irodai programcsomagjának Windows rendszeren futó változata. A keddre eső naptól kezdődően nem csak hagyományos licencet lehet majd vásárolni, hanem az új és meglévő Office 365 előfizetőknek is ez a verzió jár majd. Kiemelendő, hogy a tömeges licencelést választott vállalati ügyfelek csak 2015. október 1-től frissíthetnek majd az Office 2016-ra.

Hirdetés


A május óta szabadon tesztelhető Microsoft Office 2016 látványosabb újdonságai közül kiemelendő a valós idejű csoportmunka lehetősége a Wordben, az Excel egyes újabb diagramjai, továbbá a kezelőfelület csiszolása. Az előző kiadáshoz képest nem feltétlenül eget rengetőek az irodai csomag újdonságai, elsősorban a power userek vehetik majd hasznukat, bár ez már nagyon régóta szinte az összes kiadás esetében elmondható volt.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.