Hirdetés

Szeptemberben jöhet a Windows 8.1 Update 2



|

Az iskolaszezon kezdete táján térhet vissza a Start menü.

Hirdetés

A Windows 8.1 operációs rendszer tavaszi óriási frissítése elsősorban a billentyűzetet és egeret használók számára készített fejlesztéseket tartalmaz, az érintőkijelzőt nélkülöző eszközökön teszi könnyebbé a szoftver használatát. A sokak által csak „Update 1” néven emlegetett frissítés bejelentésekor az újdonságainál nagyobb visszhangot keltett, hogy a Microsoft megígérte a Start menü rendszerbe való visszatételét.
 

Hirdetés


Ennek kiadásával kapcsolatban eddig hivatalosan nem árult el semmit a cég, azonban a korábbi pletykák alapján egy másik komoly újdonságokat hozó megafrissítés részeként kerülhet vissza a Windows 8.1-be. A WinBeta aktuális információi szerint a javítás 2014. szeptemberében válhat elérhetővé (a szeptember 9-i microsoftos hibajavító kedd jó alkalom lenne a kiadására), továbbá a Start menü mellett a modern programok ablakokban való futtathatósága is bekerülhet az Update 2-be.


Az információk alapján a Windows 9 jó eséllyel a jövő év vége felé jelenhet meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.