Hirdetés

Szeptember közepén indul az Xbox Play Anywhere



|

Egy vásárlással Xbox One és Windows 10 platformokra is beszerezhetőek lesznek a játékok.

Hirdetés

A Polygon érdeklődésére a Microsoft bejelentette, hogy 2016. szeptember 13-án fog elérhetővé válni az Xbox Play Anywhere. A funkció lehetővé teszi a gamerek számára, hogy egyetlen vásárlással hozzájussanak a programban résztvevő játékok Xbox One és Windows 10 változataihoz, bárminemű felár nélkül. A Play Anywhere kizárólag a digitálisan megvásárolt címek esetében működik majd, azaz ha mondjuk egy a programban résztvevő szoftver dobozos Xbox One változatát szerzik be a fogyasztók, akkor nem kapják meg ingyen a Windows 10-es verziót. Természetesen a DLC-ket és egyéb tartalmakat is elég lesz egyszer megvásárolni, utána mindkét platformon elérhetőek lesznek.


Hirdetés


A tájékoztatás alapján a Play Anywhere címek az Xbox Live szolgáltatáson keresztül a mentéseket is képesek szinkronizálni, így a gamerek szabadon mozoghatnak az Xbox One és Windows 10 változatok között, mindig a legfrissebb mentésüktől folytathatják a játékot. Érdemes megemlíteni, hogy a Play Anywhere használatához PC-n az augusztus másodikán kiadásra kerülő Windows 10 Anniversary Update operációs rendszert, az Xboxon pedig a legfrissebb rendszerszoftvert kell majd futtatni.



A programban elsőként elérhetővé váló játékok:

- Gears of War 4
- Forza Horizon 3
- ReCore
- Sea of Thieves
- Halo Wars 2
- Scalebound
- Killer Instinct Season 3
- State of Decay 2
- Ark: Survival Evolved
- Cuphead
- We Happy Few
- Crackdown 3

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.