Hirdetés

Szigorú Vista Upgrade



|

A Microsoft korlátozza a Vista Upgrade változat telepíthetőségét.

Hirdetés

Ha a Windows XP Upgrade verzióját vásároltuk meg, akkor fel tudtuk telepíteni egy szűz gépre is. Az XP telepítő elindult és a maga idejében kérte, hogy helyezzük be a régi Windows 2000 vagy Windows 98 telepítőlemezt, ezzel igazolva, hogy rendelkezünk a kívánt upgrade alappal. A Windows Vista Upgrade változatával megváltozik a rendszabály és többé csak egy futó, működő operációs rendszert tudunk továbbfejleszteni, mert a Vista egyáltalán nem vizsgál upgrade alapot..

Ez azt jelenti, hogy ha a rendszer váltásával új gépet is kívánunk üzembe állítani, akkor szépen a nulláról kell indulnunk. Windows XP telepítés, Windows XP aktiváció, majd a futó rendszerre Vista Upgrade telepítés. Nyilvánvaló, hogy a cég a kalózkodás ellenében hozta ezt az intézkedést, hiszen így csak aktivált Windows XP birtokában léphetünk tovább. Sajnos ez némi terhet róhat a tapasztalatlanabb felhasználókra, így a továbblépés továbbtanulást is jelenthet számukra -- vagy választhatják a Vista teljes változatát. Hajrá.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.