Hirdetés

Szivárog a Windows Vista SP1



|

Egy blogger több mint 100 javítást tett közzé, melyek állítása szerint részei lesznek a Vista első nagy javítócsomagjának.

Hirdetés

Ethan Allen, a szoftverfrissítésekre és -javításokra szakosodott Hotfix blog adminisztrátora új oldalt indított, melyen szándékai szerint a Windows Vista Service Pack 1 (SP1) javítócsomaggal kapcsolatos információkat és előzeteseket tesz majd közzé. A site érdekességét az adja, hogy Allen máris több mint 100 olyan hibajavítást közölt, amelyek szerinte megtalálhatóak lesznek a Vista SP1-ben is. A blogger "civilben" szoftverek minőségbiztosításával foglalkozik egy Washington államban működő cégnél, és azt állítja, hogy a javításokat munkája során kapta a Microsofthoz közel álló, éppen ezért a vállalat technológiáihoz hozzáféréssel rendelkező kapcsolatától. Jelenleg mindkét oldal elérhetetlen, vélhetőleg az érdeklődők váratlan rohama miatt.

 

Allen szerint a javítócsomag tartalmazza azt az eszközmeghajtó- és szoftveres kompatibilitási technológiát, amelyet sokan már az új operációs rendszer megjelenésekor szívesen láttak volna. Itt főleg a külső cégek által gyártott USB és Firewire eszközök támogatása érdemel figyelmet, mivel ebben a Vista jelenleg nem teljesít túl fényesen. (A Sony digitális kameráival rendelkező felhasználók rengeteget mesélhetnének az üggyel kapcsolatban.) A javítások másik része állítólag a Media Center működését érinti, valamint az operációs rendszer energiagazdálkodási problémáin segít - ilyen például az alvó (sleep) és hibernációs (hibernate) mód.

 

"Ami a leginkább meglepő, az a biztonsági javítások teljes hiánya" - fogalmazott új oldalán a blogger, ám azt is hozzátette, hogy a Vista már így is biztonságosabb rendszer, mint bármelyik előző Windows-verzió.


A folytatáshoz kattintson ide >>
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.