Hirdetés

Szokatlan frissítést kapott a Windows 7



|

Csak egy malőr történt, nem hackelték meg a Windows Update-et.

Hirdetés

Tegnap este a Microsoft több frissítést is kiadott az operációs rendszereihez, a Windows 7-et használók egy felettébb furcsa szerzetet kaptak. A lenti képernyőképen látható foltozás számos felhasználót meglepett, hiszen a neve látszólag véletlenszerűen generált karakterekből áll, így sokakban felmerült, hogy talán valamiféle támadás áldozata lett a Windows Update.

Hirdetés


Röviddel később a Microsoft bejelentette, hogy a furcsa patchet belsős tesztelésre szánták, nem szabadott volna kikerülnie a fogyasztókhoz, így a lehető leggyorsabban befejezték a publikus terjesztését. Nem tudni, hogy mit tartalmaz a "fontos" jelzést kapott javítás, úgy tűnik a fogyasztók többségénél szerencsére meghiúsult a telepítése.


Nem lepődnénk meg, amennyiben a malőr következtében kiújulnának a viták, miszerint a Microsoftnak mégis csak opcionálissá kellene tennie a Windows 10 esetében a javítások automatikus letöltését és telepítését.


(Forrás: WinBeta)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.