Hirdetés

Sztereó fejhallgatóból 7.1-eset - ingyen!



|

Egész jól működő hangelemző alkalmazást tett elérhetővé a Razer.

Hirdetés

A kimondottan játékosokat célzó hardverekkel és szoftverekkel foglalkozó Razer tegnap ingyen letölthetővé tette a Surround névre hallgató alkalmazását, amely célja bármely olcsó sztereó fejhallgatóból 7.1-es hangzásút varázsolni. A szoftver folyamatosan figyeli a nyolccsatornás hangjelet, majd megpróbálja azt átkeverni sztereóra.


A 2014 januárjáig ingyenesen használható alkalmazás ezen felül néhány hangzásjavító funkcionalitással is rendelkezik: akad benne beépített hangszínszabályzó, ki lehet vele emeltetni a mélyet, normalizálni tudja a hangfolyamot, továbbá egy funkcióval megpróbálja dinamikusabbá tenni a hangzást. Természetesen ezek kikapcsolhatóak, ha nem válnának be.


Jövő január után a Surround 20 dollárba fog kerülni, vélhetően közel fél év alatt mindenki el tudja dönteni, hogy megéri-e az árát a Windows XP / 7 / 8 rendszerekkel kompatibilis szoftver. Addig is a letöltési oldalon adakozni lehet a Child's Play alapítványnak, ezen hír írásának idejéig a Razer bő 12 ezer dollárt szedett össze felajánlásokból a kórházakba (nem erőszakos) játékokat juttató szervezetnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.