Hirdetés

Szuper Photoshop a láthatáron

|

A Photoshop CS3 Extended új távlatokat nyit a digitális képalkotásban

Hirdetés

A Photoshop CS3 Extended biztosítja mindazt, ami a Photoshop CS3-ban megtalálható, továbbá olyan új eszközöket, amelyek forradalmasítják a 3D, illetve a mozgásgrafika, a képmérés és -elemzés integrációját. A Photoshop CS3 Extended egyszerűsíti az építészet, a gépészet, az orvostan és a technológia területén dolgozó szakemberek munkafolyamatait is.

 

A továbbfejlesztett Photoshop CS3 Extended

Hirdetés

A Photoshop CS3 Extended segítségével háromdimenziós és mozgásra épülő tartalmak szerkesztésénél filmes, videós és multimédiás szakemberek, illetve grafikusok és webtervezők használhatják ki a Photoshop képszerkesztő eszközkészletét. A filmes és videós szakemberek három dimenzióban modellezhetnek és textúrázhatnak, festhetnek és több videóképkockán keresztül klónozhatnak. Az animátorok háromdimenziós tartalmakat renderelhetnek, és azokat beilleszthetik kétdimenziós kompozícióikba. A grafikusok és a webtervezők animációkat készíthetnek képsorokból, így például idősorba rendezett adatokból, és azokat QuickTime, MPEG-4 és Adobe Flash Video mellet számos formátumba is exportálhatják.

 

A Photoshop CS3 Extended lehetővé teszi, hogy a felhasználók a képekből értékes mennyiségi és minőségi adatokat nyerjenek ki. A mérő- és elemző eszközök mellett az építészek, az orvosszakértők és a tudósok a speciális képformátumok fokozottabb támogatását élvezhetik, így eredeti formátumukban is egyszerűbben nézegethetik, kommentálhatják és szerkeszthetik a képeket. A radiológusok szorosan nyomon követhetik a beteg állapotának alakulását, a tudományos kutatók prezentációs célokra animációkat készíthetnek az orvosi felvételekből, az építészek pedig pontosan megmérhetik a háromdimenziós képeiken szereplő tárgyakat.

 

Hirdetés

Jön, jön, jön!

A 2006. decemberi bejelentésnek megfelelően az Adobe Photoshop CS3 Macintosh és Windows béta verzióját a Photoshop CS2 felhasználói már letölthetik az Adobe Labs honlapjáról. 

 

A Photoshop CS3 és a Photoshop CS3 Extended 2007. március 27-én lesznek bemutatva a Creative Suite 3 termékcsomag részeként. A programok kiadásának tervezett időpontja 2007. tavasza. Mindkét termék elérhető lesz Windowsra és Mac OS-re is, utóbbira univerzális PowerPC/Intel binárisként.

Hirdetés

 

*

 

Soha sem gondoltuk volna, hogy a Photoshop egyszer majd komoly filmek alkotását fogja segíteni, életek megmentéséről már nem is beszélve” - mondja John Loiacono, az Adobe kreatív megoldások üzletágának első alelnöke. „Legyen szó a háttéranyagot textúrázó videóműsor-készítőről vagy többszáz ráksejtet számoló kutatóról, ma már a legkülönfélébb szakmákban veszik igénybe a digitális képalkotás professzionális referenciáját. A megjelenő Photoshop CS3 Extended konkrét munkafolyamatokat közvetlenül befolyásoló szolgáltatásaival még jobban ki tudjuk szolgálni ezeket az igen speciális felhasználási területeket.”

 

Hirdetés

A ma már több mint 60 000 tagot számláló Photoshop Szakemberek Országos Szövetsége (National Association od Photoshop Professional - NAPP) folyamatosan bővül, csakúgy, mint a Photoshop felhasználási lehetőségei” - mondja Scott Kelby, a NAPP elnöke. „A Photoshop CS3 Extended ismét átírja a „kreatív szakember” fogalmát, mert a többféle médiummal foglalkozó szakemberek számára lehetővé teszi, hogy szakmájukból a legtöbbet hozzák ki, közben pedig mérnököknek, tudósoknak és építészeknek csinál kedvet ahhoz, hogy fegyvertárukat a Photoshop képességeivel bővítsék.”

 

Az Adobe tovább tágítja a határokat a Photoshop két új kiadásában megjelenő innovatív eszközökkel, amelyek új és hatékony vizuális kommunikációra teszik képessé az embereket” - mondta Alexis Gerard, a „Going Visual” szerzője és a 6Sight Future of Imaging konferenciának otthont adó Future Image Inc. elnöke. „Míg a Photoshop CS3 továbbra is a fényképészek referenciája a digitális képalkotásban, a Photoshop CS3 Extended új közönség számára teszi elérhetővé a Photoshop már bevált pozitívumait, és olyan szolgáltatásválasztékot tár fel, amelyből a szélesebb piac is profitálhat.”

Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.