Hirdetés

Szuperbiztonságos merevlemez



|

Valós idejű hardveres titkosítást az ujjlenyomat-olvasóval védett HDD-ben.

Hirdetés

 

Az Apricorn Aegis Bio névre hallgató külső merevlemeze biometrikus ujjlenyomat-olvasóval védett az illetéktelen behatolókkal szemben. A gyártó szerint ez a legbiztonságosabb merevlemez. A piacon már más, hasonló adattárolót is bemutattak, az Apricorn azonban egy új technológiát alkalmaz a biztonság érdekében.

 

Az Aegis Bio valós idejű, hardveres titkosítást használ. A 128 bites AES adattitkosításnak hála az Apricorn szerint adataink akkor is biztonságban vannak, ha magát a merevlemezt kiszedik a borításából. A 80, 120 és 160 gigabájt kapacitású változatok 199, 219, illetve 289 dollárba kerülnek (38 000, 42 000, és 55 000 forint).

 

apricorn_aegis_bio.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.