Hirdetés

Találkozik az Xbox One és az Oculus Rift



|

Az Xbox One játékokat hamarosan a virtuális valóságban, egy Oculus Rifttel is lehet élvezni.

Hirdetés

Az Oculus Rift VR-headset lehetővé teszi, hogy egy PC segítségével játsszunk, azonban december 12-től újabb lehetőségeket kapnak a gamerek. Találkozik az Xbox One és az Oculus Rift.

Hirdetés

A VR-headsetet persze nem lehet majd a konzolhoz csatlakoztatni. Azonban az Xbox One játékokat lehet a konzolról a PC-re streamelni az otthoni hálózaton keresztül - azután pedig az élményt átélni a virtuális környezetben, egy Oculus Rifttel. 

A Microsoft az Xbox One játékok PC-re streamelését már eddig is lehetővé tette, hamarosan azonban az Oculus Riftet lehet használni mindehhez kijelzőként. 

Természetesen a játékok nem válnak teljes VR-élménnyé, 360 fokos látómezőkkel - azonban a játék olyan lesz, mintha egy mozivásznon zajlana. 

Az Xbox One Streaming app ingyenesen lesz elérhető az Oculus Store-ban, azonban a funkció kiaknázásához a VR-headset mellett egy erős gamer PC-re is szükség van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.