Hirdetés

Támadnak a gagyi Windows 8-as táblák



|

Kamu Surface, és Windows 8-nak álcázott Android - már megint ezek az olcsó kínai táblák!

Hirdetés

A berlini IFA konferenciára ma már szinte mindenkit beengednek. Ezt nem a rosszindulat mondatja velünk, de a jelek szerint még hamis termékek is megjelenhetnek a rendezvényen. A Surface Evangelist facebook oldalán ugyanis egy olyan a kínai FVIEW standjánál készült kép jelent meg, amely egy rejtélyes 13.3 hüvelykes Windows PAD táblát ábrázol. A termékkel két gond is van. Egyrészt kísértetiesen hasonlít a Microsoft Surface-re, így a redmondi szoftvercég akár a portását is delegálhatná a szabadalmi perre (főként a Samsung-Apple csata ítélete után), még akkor is nyerne. Másrészt a csempés felület valójában a kiírás alapján egy Android 4.1-es rendszer takar, amely házasításra eleddig nem volt példa.



Azonban nem csak az FVIEW az, amelyik a Windows 8 csempéivel próbálja sikerre vinni az droidos tábláját. A Shenzhen Alldo Cube oldalán ugyanis egy olyan Android 4.1-es táblát szerepeltet, amelynek galériájában visszaköszön egy Windows 8 szerű felület (lásd a lenti képen).

 

 

A cég egyébként az oldalukon lévő információk alapján már árul olyan táblagépeket is, amelyekre a redmondiak új operációs rendszerét telepítették, miközben ezt a Microsoft október 26-a előtt egyik gyártónak sem engedélyezi.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.