Hirdetés

Tartós biztonság a weben



|

Már több mint ötvenmillióan töltötték le a McAfee SiteAdvisort.

Hirdetés

A SiteAdvisor az internet majd’ minden oldalát folyamatosan ellenőrzi és osztályozza, azaz világosan meghatározza a potenciálisan veszélyes weboldalakat, amelyek támadásokkal – mint például a kémprogramok, reklámprogramok, spamek, böngésző-támadások, online adatkicsalások – hozhatók kapcsolatba. A SiteAdvisor egyik kiemelkedő előnye, hogy segítségével a felhasználók biztonságosabban használhatják az olyan keresőszolgáltatásokat, mint a Google, a Yahoo! vagy az MSN. A SiteAdvisor minden egyes találat mellett azonnal megjeleníti annak biztonsági szintjét is, hogy a felhasználó így felelősségteljes döntést hozhasson a meglátogatni kívánt oldalakkal kapcsolatban.

 

Ezen felül böngészés közben az eszközsorban található SiteAdvisor biztonsági gomb megváltoztatja a színét az adott oldal biztonsági besorolásának megfelelően. A McAfee SiteAdvisor egyaránt együttműködik a Microsoft Internet Explorerrel és a Mozilla Firefox-szal a MacOS, Linux vagy PC platformokon.

 

A McAfee SiteAdvisor már számos elismerésben részesült, többek közt ötcsillagos értékelést kapott a CNET download.com oldalától, felkerült a Time magazin „Ötven legmenőbb weboldal” listájára, a Popular Science „Best of What’s New” listájára.

 

*

 

Mialatt a web nélkülözhetetlenné vált az információ, a tudás és a kereskedelem szempontjaiból, egyúttal a kiberbűnözés melegágya is volt. – mondta Tim Dowling, a Consumer Growth Initiatives alelnöke. „A McAfee SiteAdvisor nagyszerűsége a megelőző védelem egyszerűségében rejlik, a felhasználók piros, sárga vagy zöld jelzést kapnak az egyes oldalakról, ami alapján eldönthetik, hogy interakcióba lépnek-e az adott oldalon. Nagy örömünkre szolgál, hogy a SiteAdvisor-t letöltők milliói már biztonságosan, a kockázatokat elkerülve élhetnek át online élményeket.”

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.