Hirdetés

Task Coach 1.2



|

Rohanó világunkban gyakran lehetetlen mindent észben tartani, emiatt gyakran hallani a régi mondást, miszerint „Akinek nincsen esze, annak legyen notesze!”

Hirdetés

A számítástechnika és az okostelefonok korában viszont a klasszikus papírnotesz kezd kimenni a divatból, az emberek szívesebben használják a kütyükbe épített naptárakat. Ez egyrészt rendkívül praktikus megoldás, azonban korántsem elegendő, hiszen egy eseménnyel kapcsolatban nem mindig elegendő annyit tudni, hogy mikor van, hanem azt is fontos észben tartani, hogy mit kell vinni magunkkal, mennyi pénzbe fog kerülni az ottlétünk – tehát egy sor olyan dolgot kell még feljegyezni, amire a telefonok nem minden esetben alkalmasak.

 

 


 

A nyílt forráskódú és teljesen ingyenes Task Coach (amely többek között magyar nyelven kommunikál a felhasználóval) egy elektronikus notesz, amelybe mindent részletesen feljegyezhetünk, ráadásul nemcsak Windowsra telepíthető, hanem Mac OS X-re, Linuxra is, valamint iPhone-, iPad- és iPod Touch-verziók is léteznek belőle – ezzel pedig a hordozhatóság is meg van oldva. A programban feljegyezhetjük az elvégzendő feladatokat, illetve az azokkal kapcsolatos részfeladatokat (szükség szerint ezek ismétlődését – például születésnap esetében), a ráfordítandó időt és pénzösszeget, ezekről pedig emlékeztetőt is kérhetünk. Minden bejegyzést priorizálhatunk és kommentet fűzhetünk hozzá, valamint fájlok csatolására is van lehetőség (egy hivatali ügyintézés előtt ez rendkívül hasznos lehet). A program kezelése a sok ikon végett első látásra kissé bonyolultnak tűnhet, de használat közben hamar megszokja a felhasználó.


Adatok

  • Tennivalók felvétele, listázása
  • Riasztási lehetőség
  • Tennivalókhoz csatolható állományok
  • Windows-, Mac OS-, Linux-, iPhone-, iPad- és iPod Touch-verziók
  • Magyar felület
  • Fejlesztő: Frank Niessink és Jerome Laheurte
  • Ár: ingyenes
  • Web: www.taskcoach.org



Előny: minden részletre gondoltak a fejlesztők
Hátrány: kissé zsúfolt kezelőfelület
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 5
Ár/érték: 5

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.