Hirdetés

Taskbar Shuffle: rendezzük át a Tálcát!



|

Bizonyos segédprogramok láttán az ember nem győz csodálkozni, hogy a program által megvalósított funkció hogy-hogy nincs beépítve a Windowsba?

Hirdetés

A Tálcát mindenki jól ismeri, a Windows 95 óta megszoktuk, hogy itt látjuk az éppen nyitva levő ablakaink, alkalmazásaink ikonját, címét. Szinte hihetetlen, hogy még a Vista sem nyújt semmilyen eszközt ahhoz, hogy a Tálcán lévő bejegyzéseket átrendezzük, saját sorrendbe tegyük; az egyetlen lehetőség, hogy a programokból kilépjünk, majd a kívánt sorrendben indítsuk el őket újra.

 

 

tipp_taskbarshuffle.jpg

 

A Taskbar Shuffle rendkívül elegánsan oldja meg ezt a problémát: az akár telepítés nélkül is futó alkalmazás a Tálca értesítési területére ülve felügyeli az ablakok bejegyzéseit, lehetővé teszi mozgatásukat, csoportosításukat és a középső egérgombbal gyors bezárásukat is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.