Hirdetés

Távozik a Macromedia elnöke



|

Az Adobe és a Macromedia egyesülése után távozik a cégtől az utóbbi elnöke

Hirdetés

Stephen Elop, a Macromedia korábbi elnöke, aki az egyesülést követően az Adobe globális műveletekért felelős vezetői posztját töltötte be, ma bejelentette, hogy a pénzügyi év végén, 2006 december 6-i dátummal elhagyja az Adobe-t. Elop, a cég globális értékesítési rendszerét működtette.

A döntést Bruce Chizen, az Adobe jelenlegi vezérigazgatója a következőképpen kommentálta: "Stephen fáradhatatlan hirdetője volt a sikeres Macromedia-Adobe fúziónak, az integráción túl azonban az Adobe globális műveleteinek az irányítása nem egyezik a hosszútávú karriercéljaival. Hiányozni fog mint vezető és minden jót kívánunk neki a továbbiakban."

Az Adobe a fúziót nemrégiben azzal tette teljessé, hogy beolvasztotta a Macromedia weboldalát saját weboldalai közé. A webes egyesítés érdekessége, hogy bizonyos design- és szerkezeti elemeket megtartottak a hajdani macromedia.com-ról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.