Hirdetés

Te benne voltál a Clash of Kings 65 millió letöltőjében?



|

Egy év alatt sikerült elérnie a játéknak a 65 milliós letöltési számot.

Hirdetés

Az Elex Clash of Kings nevű mobilos játéka egy éve van a piacon, és ez alatt 65 millió alkalommal töltötték le. 

Hirdetés

A címe egyértelműen a Clash of Clans sikerét akarja meglovagolni, a játékmenet pedig nem különbözik túlságosan a Game of War: Fire Age-től. A grafikája viszont jobb, és egész nagy népszerűségnek örvend. 

Az évforduló ünneplésére minden játékos ajándékokat kap a fejlesztőtől, a következő hónapokra pedig izgalmas új tartalmakat ígérnek.

Az Elex elárulta, hogy az amerikaiak 72 százaléka tévézés közben játszik a játékával, a közönség 82 százaléka pedig férfi - ezen belül is a 68 százalékuk 18 és 34 év közötti. 

A Clash of Kings eredetileg tavaly augusztusban, béta állapotban jelent meg a Google Play Áruházban, majd decemberben az App Store-ba is eljutott, és idén márciusban a Facebook App Centerbe. Jelenleg több mint 70 országban van az 5 legjobban felkapott cím között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.