Hirdetés

Te is lehetsz Edward Snowden



|

Egy indiai fejlesztő iOS-re és Androidra is játékot csinált a botrányhősből.

Hirdetés

Edward Snowden immáron azzal is büszkélkedhet, hogy egy teljes játékot róla mintáztak: az iOS-en és Androidon is elérhető Snowden Saga - Escape from Den of Iniquity egy Temple Run stílusú endless runner. 

Hirdetés

A játékban Edward Snodwdenként haladhatunk előre egy futurisztikus környezetben, ahol a feladatunk, hogy titkos dokumentumokat gyűjtsünk össze, miközben elkerüljük a hatóságok által állított csapdákat. A sztori szerint Snowden éppen a börtönből szökött, és egy olyan bűn miatt ültették le, amit nem követett el. A karakter egy ex-titkosügynök, akinek azért kell titkos információkat szereznie, hogy mentse magát és az országát. 

Az indiai fejlesztő Moong Labs játékai eddig nem örvendtek túl nagy sikernek, de a Snowden miatti médiaőrület miatt ez most másképp lehet. Érdekes módon még az Apple szabályait is sikerült kijátszaniuk, azok ugyanis tiltják a valós politikai ügyek kifigurázását. Az ellenség sem lehet egy konkrét faj, kultúra, kormányzat vagy cég, ember, de mivel a hatóságok szót használják, így nincsenek gondban. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.