Hirdetés

Te is letöltheted Edward Snowden kedvenc appját



|

Hívásokat és szöveges üzeneteket is titkosít a Signal.

Hirdetés

Az Open Whisper Systems titkosított kommunikációval foglalkozó szakértői nagyjából 6 hónapja adták ki a Signal 2.0-t, ami hívásokat és szöveges üzeneteket képes titkosítani. Akkor még csak iOS-re volt elérhető, Edward Snowden kedvenc appja most viszont Androidra is megérkezett

Hirdetés

Rengeteg hasonló funkcióval rendelkező program van a piacon, ennek a különlegessége viszont az, hogy nyílt forráskódú, és a GitHubon keresztül a szakértők beleáshatják magukat a kódba, majd rájöhetnek, mi történik a tartalmainkkal pontosan. 

A többi hasonló appnál erre nincs lehetőség, általában bíznunk kell a fejlesztőkben, hogy valóban senki nem fér hozzá az anyagainkhoz. 

Az új Signal alkalmazással a korábbi TextSecure és RedPhone appok megszűntek. 

Meg kell ugyanakkor jegyezni, hogy bár az app tökéletesen titkosít, ha egy készülék operációs rendszerét kerülik meg a hackerek, akkor ez már nem ér semmit. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.