Hirdetés

Telefonáljunk böngészőből ingyen!



|

Ezt kínálja a Flashphone.

Hirdetés

1111flash.jpg

A szolgáltatás lényege a Flash technológiában gyökerezik: a Flashphone használatához semmilyen speciális szoftvert nem kell letöltenünk és telepítenünk. Mindössze egy böngészőre és az ingyenes Adobe Flash Player 9 pluginre van szükségünk, amely az internetre csatlakoztatott számítógépek 99 százalékán megtalálható. A fejlesztők szavaival élve: "Ha a Google-al tudsz böngészni, a Flashphone-t is tudod használni."

Az ingyenes regisztrációt követően először célszerű ellenőrizni a mikrofon és a fülhallgató beállításait. A bejelentkezést követően a Flashphone webes felületén keresztül ezt könnyen megtehetjük (Help). Ha minden beállítás megfelelő, már telefonálhatunk is. Magyar vezetékes szám esetén a következő formában kell beírni a telefonszámot: ország hívószám, körzetszám, telefonszám (pl. 3619998888). Természetesen Flashphone partnerünk felhívására is van lehetőség. A hívás valóban teljesen ingyenes; a szolgáltató a híváskezdeményezés előtti rövid hirdetésekből kívánja fenntartani a szolgáltatást.

A Flashphone egyelőre bétatesztelés alatt áll. Ennek megfelelően naponta egy teszthívást és maximum 5 perc beszélgetést engedélyez, mindez mégis kiválóan alkalmas arra, hogy demonstrálja a Flash technológiában rejlő lehetőségeket. A Flashphone természetesen mobilkészülékeken is használható, azaz számítógépre sincs szükségünk a szolgáltatás igénybevételéhez.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.