Hirdetés

Telepítés nélkül próbálhatod ki a Windows 10-es appokat



|

Nem kell majd letöltenünk és telepítenünk egy appot a Windows Áruházból azért, hogy megnézzük, hogyan működik.

Hirdetés

A Microsoft hamarosan támogatja a Playable Ads funkciót a Windows 10-ben - ennek a segítségével letöltés és telepítés nélkül is megnézhetjük, hogyan működik egy app, ami fent van a Windows Áruházban. 

Hirdetés

A program előzetese már a múlt héten elindult. Amint elkezdik kiaknázni a lehetőségeket, az appok és a játékok streamelhetővé válnak. Ennek hála három percig úgy lehet ezeket használni, mintha már eleve telepítve lennének a PC-re. 

Aki számára ismerős ez a megközelítés, az valószínűleg a Google Instant Apps funkciójára gondolt. Az androidos újításról eredetileg a tavalyi I/O konferencián beszélt a Google, és idén januárban tette nyilvánosan elérhetővé az instant appokat.

Az ilyen interaktív megoldások segítenek a felhasználóknak abban, hogy eldöntsék: hajlandóak-e pénzt és tárhelyet áldozni egy-egy programért vagy játékért. 

Jó hír, hogy a hirdetőknek különleges programkódokra sem lesz szükségük, mindössze néhány kattintásba kerül beállítani az újítást azoknál az appoknál, amelyek fent vannak a Windows Áruházban. 

A funkció jelenleg korlátozott előzetes formájában működik, azt nem tudni, hogy mikor válik mindenki számára elérhetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.