Hirdetés

Telepíthető a Catalystot leváltó Radeon Software



|

Ezzel párhuzamosan megszűnt számos AMD videokártya támogatása.

Hirdetés

Néhány héttel ezelőtt a Radeon videokártyával rendelkezők legnagyobb örömére az AMD bejelentette a Catalyst szoftvercsomag nyugdíjazását. A kezdetektől fogva lassú, mára elavult és körülményes alkalmazás helyét a mai naptól a teljesen új fejlesztésű Radeon Software Crimson Edition vette át.

Hirdetés


A Radeon Software az eddigi Catalystnál nagyjából tízszer gyorsabban indul, a menürendszere pedig nem csak modern, de akár érintőkijelzőkön is jól kezelhető. A felépítését teljesen újratervezték az AMD szoftvermérnökei, amelynek köszönhetően jelentősen javult a kezelhetősége, felfedezhetősége.


Végül jöjjön a feketeleves: a szoftver kiadásával párhuzamosan hivatalosan is megszűnt a nem GCN-architektúrás Radeon videokártyák támogatása, azaz a HD 7700 alatti és HD 8400 (OEM) alatti grafikus vezérlők tulajdonosai várhatóan nem kapnak több driverfrissítést.


A Radeon Software Crimson Edition az AMD weboldaláról tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.